HU DE SK
 
 Üdvözöljük a Egyetem Konyha&Catering honlapján!

25 éve büszkén szolgáljuk ki Mosonmagyaróvár és környékének lakóit a vendéglátás, közétkeztetés, üzemi étkeztetés és catering területén. Cégünk egy magyar családi vállalkozás, amely a hagyományok és minőség iránti elkötelezettség jegyében működik.
Az évtizedek során folyamatosan fejlődtünk és bővültünk, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit és elvárásait. A gasztronómia terén elért tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű ételeket és szolgáltatásokat kínáljunk mind az egyéni vendégeknek, mind az üzleti partnereknek.
Legyen szó egy kellemes családi esményről, közétkeztetésről, üzemi étkeztetésről vagy egyedi rendezvények cateringjéről, mindig azon dolgozunk, hogy Önök elégedettek legyenek. A minőségi alapanyagokból készült ételeink, az egyedi receptúráink és a lelkes szakácsaink gondoskodnak arról, hogy minden étkezés élmény legyen.
Cégünk számára fontos a kapcsolatok építése, és mindig nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink igényeinek megértésére és kielégítésére. Bízunk benne, hogy a weboldalunkon található információk segítségével még jobban megismerhetik cégünket és szolgáltatásainkat.
Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk, és reméljük, hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önöket egy ízletes étel mellett!
Üdvözlettel, Gráfi Béla és Gráfi Szabolcs


Aktuális hírek

Ebéd kiszállítás
2024 januárjától az Egyetem Étterem zárva tart, helyben fogyasztással nem fogad vendégeket. Az ebéd kiszállítás megújult étlappal, megszokott ízekkel, változatlan minőségben tovább üzemel. Helyben történő előfizetésre a Karolina Büfében van lehetőség.

Rendezvényszervezés, catering
Cégünk rendezvényszervező részlege változatlanul működik, továbbra is örömmel fogadjuk a megbízásokat céges események, esküvők, családi rendezvények lebonyolítására.

Munkavállalók képzése az Egyetem Étterem és Konyha Kft.-nél
A kedvezményezett neve: Egyetem Étterem és Konyha Kft.
A projekt címe: Munkavállalók képzése az Egyetem Étterem és Konyha Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 10 585 250 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt befejezési dátuma:2020.12.11.
A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00012
A megvalósított projekt tartalma:
Az Egyetem Étterem és Konyha Kft. a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar menzájának üzemeltetésére alakult 1998-ban. Az eltelt évek során ez étterem Mosonmagyaróvár egyik kedvelt önkiszolgáló éttermévé fejlődött: az étkezőt, a konyhát, a dísztermet és az épület környezetét folyamatosan szépítjük, fejlesztjük, így az étterem színvonalas helyszínként szolgálhat esküvők, bálok, céges rendezvények számára. Vállalkozásunk filozófiája a folyamatos fejlődés, ezért nagy hangsúlyt fektetünk mind a kollégák magas színvonalú munkakörülményeinek biztosítására és állandó továbbképzésére, mind a profitabilitás fenntartására és a versenypozíció megőrzése szempontjából nélkülözhetetlen újabb beruházások kivitelezésére. A megvalósított projekt ebben segítséget nyújtott nekünk: humánerőforrásunk a megvalósult képzéseknek köszönhetően biztosabb tudást birtokolva magasabb színvonalat képvisel, ami hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez a mindennapok során.
A projekt során megvalósult képzések:
- Kommunikációs alapismeretek
- Együttműködés és önérvényesítés
- A minőségi szolgáltatások fortélyai
- Értékesítés haladóknak
- Számítástechnikai kompetenciák fejlesztése (Táblázatkezelés)